Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Neumím posoudit, zda předpovědi o nedostatku tekutiny zvané voda jsou reálné, zda o vodu se povedou války, či lidé z Afriky potáhnou za vodou na sever. Určitě technický rozvoj na druhé straně nedostatek může zmirňovat. Třeba budeme splachovat výkaly vodou po umytí, když zavést sólo rozvody pitné a užitkové vody není dnes reálné. Ale jsou situace, kdy jenom cenou vše nevyřešíte a pokud vím tak i na západě superbohatých USA platí pro spotřebu vody striktní omezování.

1 0
možnosti
JS

Vracíme se do 50.-tých let ??? Voda na příděl, elektřina limitovaná, zákaz žárovek, na všechno certifikát nebo revize. Tak jen zbývá vyhlásit v době neúrody potraviny na lístky a je hotovo.

3 1
možnosti
MP

Myslím, pane Steiere, že jste na to kápnul. Oni ti klimatologové se pouze dohadují, že nastanou sucha, ale už se chystá regulační zákon. Je to obdobné, jako omezování produkce CO2. Podotýkám že nesmyslné mírně řečeno. Vše směřuje k omezení svobody lidí, k nastolení nové diktatury, tentokrát zelené.

2 1
možnosti
  • Počet článků 10
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 940x
Často hledám jiná a netradiční řešení a dělám dost věcí jinak než je obvyklé. Umím se dívat na věci z jiných pohledů. Také deset let rozvíjím svoji firmu a hlavně: "Přestal jsem mlčet!"